Trafic blocat pe DN7, în Vâlcea. Se intervine pentru scoaterea platformei prăbuşite în Olt | VIDEO, FOTO

Traficul este blocat, vineri dimineaţa, pe DN7, la kilometrul 206, unde autorităţile intervin pentru scoaterea platformei prăbuşite în noaptea de miercuri spre joi în albia râului Olt.

5056 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe DN7, în Vâlcea. Se intervine pentru scoaterea platformei prăbuşite în Olt | VIDEO, FOTO

Trafic blocat pe DN7, în Vâlcea. Se intervine pentru scoaterea platformei prăbuşite în Olt | FOTO

IPJ Vâlcea a anunţat, vineri, că traficul este blocat, iar TIR-urile sunt oprite de poliţişti într-o parcare din comuna Câineni.

Potrivit unui anunţ făcut joi de poliţiştii din Vâlcea, traficul va fi blocat total până la ora 11.00, pentru scoaterea autoutilitarei şi a încărcăturii acesteia din albia râului Olt.

Se intervine cu trei utilaje de mare tonaj şi cu specialişti de la compania de distribuţie a energiei electrice, care vor deconecta liniile de înaltă tensiune.

Autoutilitara s-a răsturnat în râul Olt în noaptea de miercuri spre joi. Poliţiştii spuneau atunci că şoferul, un bărbat de 27 de ani din Argeş, a pierdut controlul din cauza oboselii, a distrus parapetul din beton şi s-a răsturnat în râul Olt. Atât şoferul, cât şi un alt pasager din maşină au fost duşi la spital.

Două maşini din cele 8 care erau pe platforma autoutilitarei au căzut în Olt şi au fost găsite de angajaţii ISU care le-au căutat cu scafandri şi o barcă pneumatică.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici