Trafic blocat pe un sens pe A1 după un accident

Circulaţia pe autostrada Bucureşti-Piteşti a fost blocată, luni dimineaţă, în jurul orei 6.00, timp de aproximativ o oră, pe sensul Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 96, din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate un tir şi un camion încărcat cu cereale.

108 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe un sens pe A1 după un accident

Trafic blocat pe un sens pe A 1 după un accident (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit agentului-şef adjunct Florin Cosac de la Poliţia Rutieră A 1, tirul, condus de un şofer de naţionalitate turcă, nu a păstrat distanţa faţă de camionul care circula în aceeaşi direcţie, pe care l-a acroşat, după care ambele autovehicule s-au răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului şoferul camionului a murit pe loc, iar conducătorul auto al tirului a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş.

De asemenea, după impact rezervoarele maşinilor s-au fisurat, iar sacii cu cereale din camion s-au răsturnat pe carosabil.

La faţa locului au venit pompierii militari ai ISU Argeş, care au acţionat pentru prevenirea producerii unei explozii, a declarat agent-şef adjunct Florin Cosac.

Conform sursei citate, şoferului turc îi va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

În urma accidentului traficul rutier pe sensul de circulaţie Bucureşti - Piteşti a fost blocat timp de aproximativ o oră, circulaţia desfăşurându-se cu greutate pe o singură bandă, iar coloanele de maşini depăşind cinci kilometri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici