Trafic blocat pe Valea Oltului, între judeţele Vâlcea şi Sibiu, în urma unui accident mortal. O maşină a luat foc

Traficul rutier este blocat, vineri, pe Drumul Naţional 7, Valea Oltului, în localitatea Câineni, în urma unui accident care a avut loc între un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului, maşina a luat foc, iar şoferul a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1391 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe Valea Oltului, între judeţele Vâlcea şi Sibiu, în urma unui accident mortal. O maşină a luat foc

Trafic blocat pe Valea Oltului, între judeţele Vâlcea şi Sibiu, în urma unui accident mortal

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens a lovit o dubă.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar şoferul a murit.

„În urma accidentului au rezultat două victime, una în autoturism şi una în dubă. Autoturismul a luat foc şi a fost stins de un coleg aflat în trafic şi de alţi participanţi la trafic cu stingătoarele”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost fără să se ajungă la victimă. Pompierii acţionează pentru descarcerarea persoanei decedate în autoturism.

Pe Valea Oltului, care face legătura între judeţele Vâlcea şi Sibiu, nu se circulă din cauza accidentului, iar coloanele de maşini depăşesc 10 kilometri pe sens.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici