Trafic de droguri în familie, la Arad: fiica a fost reţinută, tatăl - sub control judiciar

Un bărbat şi fiica sa din Arad sunt cercetaţi pentru trafic de droguri, după ce bărbatul a adus din Spania, la cererea tinerei, 5 kilograme de haşiş, iar femeia a fost prinsă în flagrant când vindea droguri.

276 afișări
Imaginea articolului Trafic de droguri în familie, la Arad: fiica a fost reţinută, tatăl - sub control judiciar

Trafic de droguri în familie, la Arad: fiica a fost reţinută, tatăl - sub control judiciar

Procurorii DIICOT Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unei femei şi control judiciar pentru 60 de zile faţă de tatăl ei, ambii cercetaţi pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc.

În decembrie anul trecut, bărbatul, la cererea fiicei sale, a transportat din Spania în România 5 kilograme de rezină de canabis (haşiş), în vederea vânzării în România.

„Odată introduse pe teritoriul ţării, drogurile au fost depozitate în domiciliul inculpatei, unde a locuit şi inculpatul până la momentul intervenţiei organelor de urmărire penală, aceştia stabilind ca sumele de bani obţinute din vânzarea drogurilor să fie împărţite în mod egal între ei. La data de 20.01.2023, inculpata a fost prinsă în flagrant în timp ce comercializa cantitatea de un kilogram şi 28 de grame de rezină de canabis în schimbul sumei de 15.000 de lei. Activitatea a fost urmată de punerea în aplicare a două mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Arad, în urma cărora, în domiciliul inculpatei, au fost descoperite şi ridicate cantitatea de 3,5 kilograme de rezină de canabis, un grinder şi un cântar electronic, bunuri care erau depozitate în geanta de voiaj a inculpatului, ascunse printre hainele acestuia”, transmite DIICOT.

Sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad a dispus arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile faţă de tânără.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arad,
trafic,
droguri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici