Trafic de persoane. 10 oameni între care şapte copii, exploataţi sexual în ţară şi în străinătate

Timp de doi ani, zece persoane, între care şapte copii, ar fi fost exploatate sexual în ţară şi în străinătate, de un grup infracţional din Brăila, care a fost destructurat de poliţişti şi procurorii DIICOT.

377 afișări
Imaginea articolului Trafic de persoane. 10 oameni între care şapte copii, exploataţi sexual în ţară şi în străinătate

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, împreună cu procurorii din cadrul DIICOT Brăila, au făcut 11 percheziţii în municipiul Brăila şi au pus în executare 37 de mandate de aducere.

Din cercetări, din ianuarie 2020 şi până în prezent, mai multe persoane ar fi exploatat sexual, în ţară şi în străinătate, 10 persoane, dintre care şapte copii.

„În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, faţă de o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Brăila şi reţinerea, pentru 24 de ore, a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, toţi din Brăila, pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi act sexual cu un minor”, arată poliţiştii.

Tribunalul Brăila a dispus, faţă de trei bărbaţi, arestarea preventivă pentru 30 zile, iar faţă de celălalt bărbat, măsura arestului la domiciliu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici