Trafic feroviar blocat între Timişu de Jos şi Predeal

  • Traficul feroviar este întrerupt, între Timişu de Jos şi Predeal, din cauza copacilor căzuţi pe calea ferată
  • Trei trenuri au rămas blocate
  • Autorităţile au intervenit pentru reluarea traficului feroviar
1744 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar blocat între Timişu de Jos şi Predeal

Trafic feroviar blocat între Timişu de Jos şi Predeal

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, la ora 7.55 s-a repus sub tensiune linia de contact de pe firul I, urmează reînscrierea în circulaţie a şapte trenuri oprite pentru intervenţia cu drezinele pantograf.

Echipele de intervenţie acţionează în continuare pentru remedierea defecţiunilor la linia de contact şi pe firul II.

În zona feroviară Timişu de Sus - Predeal se înregistrează rafale puternice de vânt care ajung până la 100 km/h.

Vântul puternic a doborât mai mulţi copaci peste calea ferată, iar traficul feroviar a fost blocat între Timişu de Jos şi Predeal.

Traficul feroviar este blocat, luni, între Timişu de Jos şi Predeal, din cauza copacilor căzuţi peste calea ferată. Trei trenuri sunt blocate, potrivit CFR.

Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de vânt puternic la munte, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, în vigoare de luni ora 2.00 până la ora 18.00. Se anunţă rafale între 140 - 180 km/h. Alerta cod roşu vizează zona montană din judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Hunedoara, Gorj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Argeş, Braşov, Dâmboviţa, Prahova, Covasna, Buzău şi Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici