Trafic îngreunat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe Autostrada A1 Deva - Nădlac

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, miercuri, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, din cauza unor lucrări.

191 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe Autostrada A1 Deva - Nădlac

Trafic îngreunat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe Autostrada A1 Deva - Nădlac

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti traficul este îngreunat pe banda 2 al sensului de mers Piteşti – Bucureşti, între kilometrii 18 şi 22, din cauza operaţiunilor de colectare a nisipului din zona mediană, care se vor desfăşura miercuri până în jurul orei 17.30.

De asemenea, pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, circulaţia este restricţionată pe banda de urgenţă a sensului de mers către Nădlac, la kilometrul 475+200 de metri, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la bordurile podurilor şi de curăţare a zonei mediane, astăzi, până în jurul orei 14.00.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere temporare şi să reducă viteza de rulare în zona lucrărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici