Trafic îngreunat pe DN7, de la Râmnicu Vâlcea la Piteşti. Pe DN1 circulaţia se desfăşoară normal

Circulaţia rutieră pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, este îngreunată, din cauza numărului mare de autovehicule, dar şi din cauza lucrărilor de la kilometrul 152, pe sensul de mers către Piteşti, în timp ce pe DN1 traficul se desfăşoară normal, informează Centrul Infotrafic

1804 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN7, de la Râmnicu Vâlcea la Piteşti. Pe DN1 circulaţia se desfăşoară normal

Trafic îngreunat pe DN7, de la Râmnicu Vâlcea la Piteşti. Pe DN1 circulaţia se desfăşoară normal

Totodată, pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane, din cauza unor alunecări de teren şi viituri produse la sfârşitul lunii trecute.

Rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt: pentru relaţia Râmnicu Vâlcea - Piteşti: DN64 Râmnicu Vâlcea - Drăgăşani - Găneasa, DN65 Găneasa - Slatina -Piteşti, traseu valabil şi în sens invers; pentru relaţia Sibiu - Bucureşti: DN1 Veştem - Braşov, DN1A Braşov - Cheia - Ploieşti - Bucureşti (A3 Ploieşti - Bucureşti), traseu valabil şi în sens invers.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române mai informează că traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale pe DN1 între Braşov şi Ploieşti, după ce a fost îngreunat, pe sensul de mers către Ploieşti., începând de dimineaţă, din cauza ploii şi a numărului mare de autovehicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici