Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare spre staţiunile montane

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe drumul naţional 1, în zona Văii Prahovei, mii de turişti îndreptându-se cu maşinile către munte, pe tronsonul Comarnic - Buşteni formându-se coloane de maşini care s-au întins pe zece kilometri.

13 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare spre staţiunile montane

Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare spre staţiunile montane

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Dispeceratului de Monitorizare a traficului rutier Sinaia, DN 1 a fost foarte aglomerat în zona Văii Prahovei, vineri, începând cu ora 11.00, întrucât mii de maşini s-au îndreptat către munte.

Astfel, între kilometrii 102 și 107, la intrarea în Comarnic, şi între kilometrii 122 și 132, pe raza staţiunilor Sinaia şi Buşteni, s-au format coloane de maşini, şoferii circulând cu viteză redusă, bară la bară.

Pentru fluidizarea traficului pe zona cuprinsă între Comarnic şi Azuga au acţionat 16 echipaje ale Poliţiei Rutiere.

Camerele de luat vederi ale Dispeceratului de Monitorizare de la Sinaia au înregistrat vineri, între orele 8:00 şi 18:00, un număr de 16.890 de autovehicule pe sensul de urcare către munte şi 9.873 de maşini pe celălalt sens de mers. Tronsonul orar în care s-a înregistrat cel mai intens trafic a fost cel începând cu ora 11:00.

La ora transmiterii acestei ştiri se circula cu dificultate în staţiunile Sinaia şi Buşteni, unde, de asemenea, se circulă în coloană, cu viteză redusă.

Trafic îngreunat pe şi Autostrada Bucureşti-Piteşti din cauza ploii torenţiale şi a vântului puternic

Traficul rutier pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti este îngreunat, vineri după-amiază, din cauza ploii torenţiale şi a vântului puternic, vizibilitatea fiind scăzută sub 50 de metri, informează Poliţia Română.

Astfel, pe tronsonul cuprins între municipiul Bucureşti şi kilometrul 70 plouă torenţial şi suflă vântul foarte puternic, iar vizibilitatea scade, în multe zone, sub 50 de metri, potrivit sursei citate.

Totodată, circulaţia rutieră pe mai multe şosele importante din ţară se desfăşoară cu dificultate, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Poliţia recomandă şoferilor să conducă prudent şi să nu bruscheze maşinile, pentru a evita producerea unor accidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici