Trafic restricţionat în Bucureşti în 21 şi 22 decembrie pentru comemorarea Revoluţiei din 1989

Traficul va fi restricţionat în unele zone ale Capitalei în zilele de 21 şi 22 decembrie pentru desfăşurarea unor manifestări publice de comemorare a 34 de ani de la Revoluţia din 1989, anunţă Brigada Rutieră.

936 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat în Bucureşti în 21 şi 22 decembrie pentru comemorarea Revoluţiei din 1989

Trafic restricţionat în Bucureşti în 21 şi 22 decembrie pentru comemorarea Revoluţiei din 1989

Joi şi vineri, în Bucureşti se vor desfăşura manifestări publice de comemorare a 34 de ani de la Revoluţia din 1989, iar traficul va fi restricţionat în unele zone ale Capitalei.

Astfel, joi, în 21 decembrie, între orele 09:30 – 10:30, sunt programate depuneri de coroane şi ceremonii militare şi religioase la troiţa de la crematoriul Cenuşa Bucureşti din Calea Şerban Vodă nr. 183. Între orele 08:45 – 11:10 se va restricţiona traficul rutier pe Calea Şerban Vodă, perimetrul cuprins între Şos. Olteniţei şi strada care face legătura între Calea Şerban Vodă şi Şos. Viilor. Totodată, se va interzice staţionarea autovehiculelor în această zonă.

Alte manifestări vor avea loc după cum urmează: între orele 11.15 – 11:30, la Troiţa monument de la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/militară; între orele 11.30 – 12.00, la Troiţa de lângă Spitalul Colţea – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/militară; începând cu ora 12.30, în Piaţa Universităţii – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/militară.

De asemenea, între orele 11:30 – 14:30 se va restricţiona traficul rutier după cum urmează: bd. Nicolae Bălcescu, între Piaţa Universităţii şi str. Batiştei, sensul de deplasare către Piaţa Romană; bd. Nicolae Bălcescu, banda IV de circulaţie, între str. Batiştei şi Piaţa Universităţii, sensul de deplasare spre Piaţa Unirii; bd. Nicolae Bălcescu, banda I de circulaţie, între str. Batiştei şi str. Dem I. Dobrescu, sensul de deplasare către Piaţa Romană. Începând cu ora 13:00, la Troiţa de la Sala Dalles – ceremonie de depuneri de coroane şi jerbe; între orele 13:40 – 14.00, la Troiţa de la Piaţa Romană – depuneri de coroane şi ceremonie militară.

Vineri, în 22 decembrie, activităţile se vor desfăşura după cum urmează: începând cu ora 09:00, la Monumentul pentru „Cinstirea Eroilor” din Piaţa Revoluţiei, pe trotuar – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/ militară. Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, între orele 07:30 – 10:00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, în zona Monumentului Eroilor Revoluţiei Române din Piaţa Revoluţiei (banda adiacentă pistei de biciclete, segmentul cuprins între str. Dem. I. Dobrescu şi Biserica Kretzulescu). Începând cu ora 10:00, la Sala Radio din str. General Berthelot – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/ militară. Între orele 09:30 – 11:00 se va restricţiona traficul rutier pe str. GeneralBerthelot. De la ora 11:00, la Troiţa din faţa TVR – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/ militară. Îîncepând cu ora 11.30, la Troiţa Paraşutiştilor din curtea TVR – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/ militară.

Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, între orele 10:30 – 12:50, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Dorobanţilor, segmentul cuprins între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Dorobanţi, pe sensul de deplasare către Piaţa Dorobanţi, precum şi pe str. Emil Pangratti, tronsonul adiacent sediului TVR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici