Trafic restricţionat pe DN1

Circulaţia pe Drumul Naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, se desfăşura cu restricţii, luni după-amiază, din cauza unui grav accident rutier petrecut în zona Paralelei 45, în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR, iar o persoană şi-a pierdut viaţa.

23 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe DN1

Trafic restricţionat pe DN1 (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Prahova, accidentul s-a petrecut la kilometrul 79 al DN1 în zona Paralela 45, în jurul orei 13.25. În accident, au fost implicate trei autovehicule: un TIR, un Olcit şi un BMW, poliţiştii nestabilind, până la ora transmiterii acestei ştiri, condiţiile în care s-a produs accidentul şi cui aparţine vinovăţia.

Potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Prahova, şoferul autoturismului Oltcit şi-a piersdut viaţa, la ora transmiterii acestei ştiri cadavrul acestuia urmând să fie scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

În urma impactului dintre cele trei autovehicule, traficul în zonă este restricţionat conform reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, câte o jumătate de bandă pe fiecare sens de mers fiind blocată pentru efectuarea cercetărilor.

Poliţiştii rutieri au precizat însă că nu există blocaje în zonă întrucât drumul are patru benzi de mers, câte două pe fiecare sens de mers, iar traficul nu este foarte aglomerat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici