Trafic rutier blocat pe DN 7, un mort şi un rănit grav, după ciocnirea frontală a două TIR-uri

Traficul rutier este blocat complet, marţi dimineaţă, pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, după ce două autovehicule de mare tonaj s-au ciocnit frontal, în dreptul localităţii argeşene Cotmeana, în urma accidentului unul dintre şoferi pierzându-şi viaţa, iar celălalt fiind grav rănit.

52 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier blocat pe DN 7, un mort şi un rănit grav, după ciocnirea frontală a două TIR-uri

Trafic rutier blocat pe DN 7, un mort şi un rănit grav, după ciocnirea frontală a două TIR-uri (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul Dănuţ Dinu, la ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află echipaje ale Politţei şi ale pompierilor militari, SMURD şi de ambulanţă, victimele - un şofer român şi unul polonez - fiind scoase din cabinele TIR-urilor, primul fiind decedat

"Deocamdată, nu se ştiu cauzele coliziunii frontale şi dinamica producerii accidentului. Cauzele ar putea fi oboseala sau neatenţia în conducere. Cert este că şoferul polonez grav rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, iar conducătorul auto din celălalt TIR, un cetăţean român, a decedat", a declarat comisarul Dănuţ Dinu.

Potrivit sursei citate, din cauza accidentului, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, la faţa locului fiind aşteptată o macara de mare tonaj care să ridice şi să îndepărteze de pe carosabil cele două maşini mari.

Din cauza accidentului, în zonă s-au format coloane de maşini pe ambele sensuri, care se întind pe aproximativ cinci kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici