Trafic rutier îngreunat pe DN1 şi pe DN39 Mangalia - Constanţa

Circulaţia rutieră pe DN1 se desfăşoară cu dificultate, duminică la prânz, în zona staţiunilor prahovene Azuga şi Buşteni, unde autovehiculele circulă bară la bară, informează Centrul Infotrafic.

143 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier îngreunat pe DN1 şi pe DN39 Mangalia - Constanţa

Trafic rutier îngreunat pe DN1 şi pe DN39 Mangalia - Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor care intenţionează să revină de la munte în Capitală să circule din municipiul Braşov pe DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent deoarece în zona respectivă, dar şi alte locuri plouă.

Totodată, circulaţia rutieră pe DN39 Mangalia - Constanţa se desfăşoară cu dificultate, duminică la prânz, în zona staţiunii Eforie Nord, unde autovehiculele circulă bară la bară, informează Centrul Infotrafic.

Poliţiştii rutieri recomandăm şoferilor care intenţionează să revină din sudul litoralului în Capitală să circule pe ruta ocolitoare Mangalia - DJ 391 Albeşti -Negru Vodă - DJ 392 - Chirnogeni - Şipote - Adamclisi - DN3 Ion Corvin - DJ 223 Rasova - Cernavodă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici