Trafic rutier intens în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei; viteza de deplasare: 30-40 km/h

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, duminică, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane, iar viteza de deplasare este de 30 – 40 de kilometri pe oră.

74 afișări

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la ora transmiterii acestei ştiri, pe DN1, pe zona staţiunilor montane, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de mers Ploieşti către Braşov.

Circulaţia se desfăşoară în coloană în zona Buşteni - Azuga.

De asemenea, poliţiştii atrag atenţia că în zonă ninge, dar carosabilul este negru şi se acţionează cu echipaje de la Drumuri Naţionale.

Pe raza localităţii Comarnic, coloana de maşini este în mişcare, iar viteza de deplasare este de 30- 40 km/h.

În zonă, acţionează poliţiştii pentru fluidizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici