Trafic rutier pe DN 7, afectat în urma unui accident, a revenit la normal

Traficul rutier pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din oraşul vâlcean Călimăneşti, a revenit la normal după ce s-a circulat cu dificultate, vineri dimineaţă, timp de aproximativ o oră şi jumătate, în urma unui accident rutier.

14 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier pe DN 7, afectat în urma unui accident, a revenit la normal

Trafic rutier pe DN 7, afectat în urma unui accident, a revenit la normal (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier revenise la normal, la kilometrul 203, la ieşirea din oraşul Călimăneşti, după ce drumarii au reuşit îndepărtarea de pe carosabil a autoturismului avariat în urma impactului cu tirul.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, agent Loredana Sandu, şoferul tirului, care nu a fost rănit în urma impactului, a declarat că a încercat să evite coliziunea cu maşina care a intrat pe contrasens, dar nu a mai avut timpul necesar pentru efectuarea manevrei.

Traficul rutier pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din oraşul vâlcean Călimaneşti, s-a desfăşurat cu dificultate, vineri dimineaţă, pe o singură bandă, din cauza unui accident de circulaţie în care o persoană şi-a pierdut viaţa, iar coloanele de maşini au depăşit doi kilometri pe ambele sensuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, agent Loredana Sandu, şoferul unui autoturism care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul autoturismului a murit pe loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici