Traficant de droguri, prins la Iaşi. Îşi scrisese declaraţie de "deplasare în interes profesional"

  • Un iesean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins cu 45 grame de heroină
  • El încerca să vândă drogurile
  • Acesta avea asupra sa o declaraţie conform căreia se deplasa "în interes profesional"
4955 afișări
Imaginea articolului Traficant de droguri, prins la Iaşi. Îşi scrisese declaraţie de "deplasare în interes profesional"

Traficant de droguri, prins la Iaşi. Îşi scrisese declaraţie de "deplasare în interes profesional"

Un tânăr ieşean a fost prins de poliţişti în data de 3 aprilie în timp ce avea asupra sa 45 de grame de heroină. El intenţiona să comercializeze drogurile. Bărbatul avea asupra sa o declaraţie conform căreia se deplasează în interes profesional, dat fiind că România se află în stare de urgenţă, iar circulaţia este supusă unor restricţii.
 
"La data de 04.04.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului M.G.C. pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi fals în înscrisuri sub semnătură privată", a transmis DIICOT.
 
Înainte de a fi imobilizat de poliţişti, bărbatul a încercat să scape de droguri, aruncându-le peste gardul unei biserici.
 
Judecătorii tribunalului Iaşi au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici