Traficul din Capitală, dat peste cap. Urmează două luni de restricţii de circulaţie

De sâmbătă dimineaţa, de la ora 4.00, pentru o perioadă de două luni, vor fi impuse restricţii de circulaţie în Capitală, pentru modernizarea liniei de tramvai de pe Bulevardul General Vasile Milea.

12618 afișări
Imaginea articolului Traficul din Capitală, dat peste cap. Urmează două luni de restricţii de circulaţie

Traficul din Capitală, dat peste cap. Urmează două luni de restricţii de circulaţie

Brigada Rutieră anunţă că restricţiile vor fi impuse de sâmbătă dimineaţa, de la ora 4.00, pentru continuarea lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai pe Bd. G-ral Vasile Milea.

Restricţiile vor dura 2 luni şi se va executa prima fază de lucru în intersecţia cu Bd. Iuliu Maniu.

În această etapă, vor fi următoarele restricţii de circulaţie: va fi afectat sensul de mers a Bd. Iuliu Maniu dinspre Şos. Cotroceni către Pasaj Lujerului, cu asigurarea a două benzi de circulaţie pentru traversul în intersecţie pe aceasta direcţie. Banda I de circulaţie va deveni obligatoriu la dreapta spre Bd. G-ral Vasile Milea, iar benzile II şi III vor fi deviate cu aproximativ 2 metri spre axul intersecţiei Bd. Iuliu Maniu cu Bd. G-ral Vasile Milea.

Brigada Rutieră le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare, să traverseze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar şoferii le-au înţeles intenţia de a traversa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici