Traficul este restricţionat pe strada Spiru Haret din Capitală din cauza unei gropi în carosabil. FOTO

Traficul rutier este restricţionat pe Strada Spiru Haret din Capitală după ce în carosabil a apărut o groapă, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

769 afișări
Imaginea articolului Traficul este restricţionat pe strada Spiru Haret din Capitală din cauza unei gropi în carosabil. FOTO

SURSA: Facebook Ciprian Ciucu

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat că, din cauza unei surpări apărute în carosabil, traficul rutier este restricţionat pe Strada Spiru Haret, la faţa locului fiind poliţişti pentru a devia traficul.

Groapa a fost fotografiată de altfel de consilierul liberal din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Ciprian Ciucu. "De când piloşii şi clanul din Voluntari au preluat Bucureştiul, se surpă oraşul sub noi. Ştirbei Vodă cu Spiru Haret, peste parc de primărie", a scris acesta pe Facebook şi a ataşat mai multe poze cu carosabilul surpat.

„Traficul rutier este restricţionat în totalitate pe Str. Spiru Haret, ca urmare a unui incident produs în zonă după fenomenele meteorologice manifestate în utlimele zile. Din cauza cantităţilor însemnate de apă acumulate, o porţiune de circa 1 mp din carosabil s-a surpat, în această dimineaţă, pe trecerea pentru pietoni, la intrarea dinspre Str. Ştirbei Vodă. La faţa locului sunt echipaje din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră şi Direcţia de Control, iar sesizarea a fost transmisă către Administraţia Străzilor, care intervine deja pentru remediere. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime sau alte pagube material”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor PMB, proprietarii autoturismelor staţionate în zonă au fost contactaţi pentru a-şi ridica autoturismele expuse pericolului. Zona a fost securizată până la această oră şi nu au fost semnalate alte probleme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici