Traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti şi pe magistrala 400

Traficul feroviar pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti, întrerupt sâmbătă dimineaţă după ce o şină s-a fisurat din cauza frigului, a fost reluat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1810 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti şi pe magistrala 400

Trafic feroviar oprit pe magistrala 400, după ce o locomotivă a deraiat (Imagine: Gabriel Petrescu / Mediafax Arhiva Foto)

UPDATE  Traficul feroviar pe magistrala 400, între Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului, oprit după ce o locomotivă a deraiat, a fost reluat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, circulaţia feroviară a fost reluată începând cu ora 13.00.

UPDATE  Traficul feroviar pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti, întrerupt sâmbătă dimineaţă după ce o şină s-a fisurat din cauza frigului, a fost reluat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, traficul feroviar pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti a fost reluat în jurul orei 12.20.

Traficul feroviar fusese întrerupt pe Magistrala 900 Timişoara - Bucureşti, la kilometrul feroviar 562, din cauza unei şine care s-a fisurat în urma temperaturilor extrem de scăzute.
 

Ştire Iniţială 

Traficul feroviar este oprit pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti, după ce o şină s-a fisurat din cauza frigului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, în judeţul Timiş, traficul feroviar este întrerupt pe Magistrala 900 Timişoara - Bucureşti, la kilometrul feroviar 562.

Circulaţia feroviară este întreruptă din cauza unei şine care s-a fisurat în urma temperaturilor extrem de scăzute.

Trafic feroviar oprit pe magistrala 400,  după ce o locomotivă a deraiat 

Traficul feroviar este oprit pe magistrala 400, între Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului,  după ce o locomotivă a deraiat, unui trenul a rămas pe linie, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 400, în judeţul Harghita.

Traficul feroviar este oprit între Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului, din cauza unui tren rămas pe linie, după ce locomotiva acestuia a deraiat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici