Premierul în exerciţiu a avut discuţii pentru mobilizarea în situaţii meteorologice deosebite

Premierul în exerciţiu Dacian Cioloş a avut, vineri, discuţii cu miniştri cu atribuţii directe în combaterea efectelor meteorologice deosebite şi pentru siguranţa cetăţenilor, care au vizat mobilizarea pentru a aigura circulaţia în condiţii optime şi asigurarea intervenţiilor de urgenţă.

265 afișări
Imaginea articolului Premierul în exerciţiu a avut discuţii pentru mobilizarea în situaţii meteorologice deosebite

Premierul în exerciţiu a avut discuţii pentru mobilizarea în situaţii meteorologice deosebite (Imagine: Bogdan Maran / Mediafax Arhiva Foto)

"Premierul Dacian Cioloş a avut azi discuţii cu miniştri cu atribuţii şi responsabilităţi directe în combaterea efectelor meteorologice deosebite şi pentru siguranţa cetăţenilor: ministrul de Interne, al Energiei şi al Transporturilor", a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Liviu Iolu.

Liviu Iolu a afirmat că discuţiile au vizat mobilizarea pentru a asigura circulaţia în condiţii optime, asigurarea intervenţiilor de urgenţă şi a ordinii publice.

"Convorbirile au vizat mobilizarea şi pregătirea ministerelor de resort în următoarele zile pentru asigurarea condiţiilor optime de circulaţie pe şosele şi pe calea ferată, asigurarea intervenţiilor de urgenţă în sectorul energetic pentru ca populaţia să nu fie afectată şi asigurarea ordinii publice", a precizat Liviu Iolu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici