Traficul feroviar, închis pe ruta Bucureşti-Braşov din cauza unui copac căzut pe linie

Traficul feroviar a fost închis pe ruta Bucureşti - Braşov, luni, de la ora 12.20, după ce un copac s-a prăbuşit pe linie, pe firul II de circulaţie, astfel că trei trenuri au staţionat în Predeal şi, respectiv, între Predeal şi Azuga.

24 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar, închis pe ruta Bucureşti-Braşov din cauza unui copac căzut pe linie

Traficul feroviar, închis pe ruta Bucureşti-Braşov din cauza unui copac căzut pe linie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

CFR SA a informat că incidentul s-a petrecut între staţiile Predeal şi Azuga.

Traficul feroviar a fost reluat în condiţii de siguranţă între staţiile Predeal - Azuga (firul II), la ora 13.34, informează CFR SA.

Echipele de intervenţie au tăiat în mai multe bucăţi copacul căzut pe linie şi au verificat linia de cale ferată, astfel încât circulaţia să fie reluată în condiţii normale şi de siguranţă.

În urma acestui incident, patru trenuri de călători (Acc 1732 - pe relaţia Galaţi - Braşov, R 347-2 - pe relaţia Viena - Bucureşti Nord, Acc 1621 - pe relaţia Bucureşti - Sibiu şi P 3004 - pe relaţia Braşov - Bucureşti Nord) vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 35 şi 75 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici