Traficul pe DN1, în localitatea Nistoreşti, judeţul Prahova, restricţionat din cauza unui accident

Circulaţia pe Drumul Naţional 1, în localitatea Nistoreşti, judeţul Prahova, este restricţionată, duminică, pe sensul spre Capitală, din cauza unui accident cu trei maşini în urma căruia o persoană a fost rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

551 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN1, în localitatea Nistoreşti, judeţul Prahova, restricţionat din cauza unui accident

Traficul pe DN1, în localitatea Nistoreşti, judeţul Prahova, restricţionat din cauza unui accident

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN1, în localitatea Nistoreşti, judeţul Prahova, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Cauza producerii accidentului a fost intrarea pe contrasens de către prima maşină, aceasta izbindu-se de celelalte două care circulau regulamentar.

În urma impactului o persoană a fost rănită uşor.

Traficul este restricţionat pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti şi se circulă pe banda a doua, valorile de trafic fiind ridicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici