Traficul rutier, afectat din cauza ceţii

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, odată cu lăsarea serii, ceaţa îşi face simţită prezenţa, afectând buna desfăşurare a traficului rutier, mai ales în judeţele Prahova, Braşov, Argeş şi Dâmboviţa

19 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier, afectat din cauza ceţii

Traficul rutier, afectat din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

Administraţia Naţională de Meteorologie a prognozat că duminică noapte va fi ceaţă, îndeosebi în regiunile intracarpatice, izolat asociată cu burniţă, favorizând producerea poleiului.

"Din informaţiile pe care le-am primit până la ora 17.00, de la dispeceratele de poliţie, ceaţa reduce vizibilitatea în judeţele Prahova (pe DN1 între Câmpina şi Ploieşti - pe alocuri sub 50 de metri -, tinzând să se extindă către Bucureşti), Braşov (sub 50 de metri pe DN13 între Fişer şi Buneşti), Argeş (sub 100 de metri pe DN73, spre limita cu judeţul Braşov) şi Dâmboviţa (în zona municipiului Târgovişte, vizibilitatea fiind de aproximativ o sută de metri)", precizează Infotrafic.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici