Traficul rutier, închis complet în Piaţa Victoriei şi bulevardele Aviatorilor şi Lascăr Catargiu

Traficul rutier a fost închis complet în Piaţa Victoriei şi pe bulevardele Aviatorilor şi Lascăr Catargiu din Capitală, drept urmare a busculadei create la mitingul sindicaliştilor CNSLR-Frăţia, când protestatarii au încercat să forţeze cordonul de ordine pentru a ajunge la Guvern.

84 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier, închis complet în Piaţa Victoriei şi bulevardele Aviatorilor şi Lascăr Catargiu

Traficul rutier, închis complet în Piaţa Victoriei şi bulevardele Aviatorilor şi Lascăr Catargiu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră (BPR) a Capitalei, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX că traficul a fost închis complet în faţa sediului Guvernului din Piaţa Victoriei, dar şi pe bulevardele Aviatorilor şi Lascar Catargiu.

Aceasta a precizat că traficul este deviat de la Piaţa Charles de Gaulle prin Calea Dorobanţilor - Piaţa Romană - Bulevardul Magheru - Bulevardul Nicolae Bălcescu - Piaţa Universităţii.

În Piaţa Victoriei a avut loc un incident, după ce protestatarii au încercat să forţeze barajul de protecţie pentru a ajunge la Guvern şi au aruncat cu sticle de plastic şi cu ouă spre sediul Executivului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici