Traficul rutier între Piaţa Universităţii şi Piaţa Victoriei este blocat

Traficul rutier este blocat între Universitate şi Romană, precum şi pe Bulevardul Catargiu, până la Piaţa Victoriei, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră, Ioana Stancu, spunând că măsura a fost luată pentru protejarea protestatarilor.

344 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier între Piaţa Universităţii şi Piaţa Victoriei este blocat

Traficul rutier între Piaţa Universităţii şi Piaţa Victoriei este blocat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt de la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti, Ioana Stancu, a declarat că nu se circulă pe Bulevardul Magheru, de la Universitate până la Piaţa Romană, dar nici pe Bulevardul Lascăr Catargiu, până la Piaţa Victoriei.

Ioana Stancu a precizat că sunt deschise traficului străzile secundare din zonă, printre care Dem. I. Dobrescu, Rosetti şi Câmpineanu.

Ea a adăugat că măsura a fost luată în jurul orei 18.00, când persoane care au participat la mitingul organizat de USL s-au deplasat către Piaţa Universităţii pe partea carosabilă.

"Măsura este luată pentru protecţia celor de pe carosabil", a declarat purtătorul de cuvânt de la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Secretarul de stat Ioan Dascălu, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administraţiei şi Internelor, a declarat că în Piaţa Universităţii din Bucureşti sunt aproximativ 1.500 de persoane.

Unii manifestanţi protestează pe stradă, între Intercontinental şi rondul de la Universitate. Bulevardul Magheru şi căile către străzile Rosetti, Kogălniceanu şi Piaţa Unirii sunt delimitate de cordoane de jandarmi, astfel încât circulaţia în rondul de la Universitate să nu fie blocată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici