Traficul rutier pe A1, pe sensul spre Bucureşti, îngreunat din cauza unui incendiu de vegetaţie

Traficul rutier pe sensul Piteşti - Bucureşti al autostrăzii A1, în dreptul kilometrului 102, din apropierea localităţii argeşene Oarja, a fost îngreunat, duminică, timp de aproximativ 15 minute, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit în vecinătatea şoselei.

88 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe A1, pe sensul spre Bucureşti, îngreunat din cauza unui incendiu de vegetaţie

Traficul rutier pe A1, pe sensul spre Bucureşti, îngreunat din cauza unui incendiu de vegetaţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

La faţa locului au intervenit imediat două autospeciale cu apă şi spumă, ale Detaşamentului Piteşti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, iar incendiul a fost stins în circa un sfert de oră..

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, focul a izbucnit după ce un cetăţean din zonă a dat foc resturilor de culturi agricole de pe un teren din vecinătatea autostrăzii.

"S-a intervenit rapid, iar traficul a fost îngreunat sub aspectul faptului că poliţiştii le au cerut şoferilor să încetinească viteza în zonă respectivă. Nu au fost probleme deosebite, iar după aproximativ 15 minute incendiul a fost stins", a declarat şeful Poliţiei Autostrăzi, comisarul şef Emilian Buican.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor militari s-a încheiat, iar traficul rutier pe sensul Piteşti - Bucureşti al A1, în dreptul kilometrului 102,din apropierea localităţii argeşene Oarja, a revenit la normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici