Traficul rutier pe DN 1 a revenit la normal, după accidentul din judeţul Braşov

Circulaţia rutieră pe DN 1, blocată duminică dimineaţă la intrarea în Braşov în urma unui grav accident rutier, a revenit la normal după ce ambulanţele i-au preluat pe toţi cei şase răniţi, între care se numără şi doi copii, şi după ce poliţiştii au finalizat cercetările la faţa locului.

41 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe DN 1 a revenit la normal, după accidentul din judeţul Braşov

DN 1, blocat la intrarea în Braşov în urma unui accident grav (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe drumul naţional 1, care duminică dimineaţă a fost blocat câteva zeci de minute aproape de intrarea în Braşov dinspre Ploieşti în urma unui accident rutier, a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

În urma accidentului, o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte şase, între care doi copii, au fost rănite, acestea fiind transportate imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov şi, respectiv, la Spitalul de Pediatrie.

Potrivit IPJ Braşov, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Gheorgheni, judeţul Harghita, în timp ce se afla la volanul unui autoturism care rula dinspre Predeal către Braşov, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un taxi care circula către Predeal.

În urma impactului dintre cele două maşini, şoferul maşinii care a pătruns pe contrasens a murit pe loc, soţia acestuia şi un copil de un an şi jumătate aflat cu ei în maşină au fost răniţi, alte patru persoane din taxi, între care un copil, fiind de asemenea rănite.

Potrivit lui Emilian Măţău, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Braşov, în urma accidentului au fost răniţi doi copii, între care unul în vârstă de un an şi jumătate, care a suferit un traumatism minor şi o plagă, şi un copil de şapte ani, care a suferit o fractură de femur şi o dublă fractură de gambă.

Aceeaşi sursă a precizat că cel mai grav rănită este o femeie în vârstă de 60 de ani, care a suferit un traumatism cranian şi se află sub investigaţii. De asemenea, o altă femeie a suferit o fractură de şold, şoferul taxiului s-a ales cu un politraumatism, iar alte două femei au fost rănite uşor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Braşov, toţi pacienţii, cu excepţia femeii de 60 de ani, sunt în afara oricărui pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici