Traficul rutier pe DN 7, blocat din cauza unui accident soldat cu doi morţi

Traficul rutier pe DN 7 Bucureşti - Piteşti a fost blocat, duminică dimineaţă, timp de 30 de minute, în dreptul localităţii dâmboviţene Crângurile, din cauza unui accident de circulaţie soldat cu doi morţi.

18 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe DN 7, blocat din cauza unui accident soldat cu doi morţi

Traficul rutier pe DN 7, blocat din cauza unui accident soldat cu doi morţi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, conducătorul auto al unei Dacii Logan care circula dinspre Piteşti spre Bucureşti a pierdut controlul volanului, iar maşina a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autoturism Dacia 1300 care circula regulamentar.

Şoferul şi pasagerul din Dacia 1300, Bădescu Ion, de 61 de ani, şi Vintilă Aurel, de 63 de ani, ambii din comuna dâmboviţeană Dragodana, au decedat, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a suferit răni superficiale ce nu au necesitat internarea.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri dâmboviţeni a reieşit că şoferul Loganului a adormit la volan din cauza oboselii, acestuia urmând să i se întocmească dosar penal pentru ucidere din culpă conducătorului auto în cauză.

La ora transmiterii ştirii, traficul rutier pe DN 7, Bucureşti - Piteşti, în dreptul localităţii Crângurile, revenise la normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici