Traficul rutier se desfăşoară normal în majoritatea ţării, cu excepţia zonelor montane unde ninge

Traficul rutier se desfăşoară normal în majoritatea ţării, cu excepţia zonelor montane unde ninge uşor. Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în toate porturile de la malul Mării Negre.

174 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier se desfăşoară normal în majoritatea ţării, cu excepţia zonelor montane unde ninge

Traficul rutier se desfăşoară normal în majoritatea ţării, cu excepţia zonelor montane unde ninge

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică dimineaţă, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condiţiilor meteorologice.

Pe majoritatea drumurilor, traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, cu ploaie uşoară şi vânt, iar în zona montană a judeţelor din lanţul Carpaţilor Orientali, precipitaţiile sunt sub formă de ninsoare slabă, fără depuneri sau cu depuneri uşoare pe alocuri. Carosabilul este umed, curat, fără ca circulaţia rutieră să fie restricţionată.

Pe autostrăzile principale, respectiv A 1 Bucureşti-Piteşti, A 2 Bucureşti-Constanţa, A 3 Bucureşti-Ploieşti şi A 4 Ovidiu-Agigea, se circulă în general pe un carosabil umed, fără precipitaţii sau ceaţă, cu vizibilitate bună, vânt şi valori reduse de trafic.

Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în toate porturile de la malul Mării Negre.

Şoferilor li se recomandă să reducă viteza şi să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule.

De asemenea, participanţii la trafic sunt sfătuiţi să nu oprească sau să staţioneze pe marginea carosabilului în zone cu arbori, panouri publicitare sau alte obiecte ce pot fi aduse de rafalele puternice pe autovehicule.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici