Tragedia de la Vaslui: Unul dintre copiii cu arsuri a decedat. Alţi doi, transferaţi la Iaşi

Doi dintre cei trei copii care au suferit arsuri în urma incendiului din satul Focşasca, comuna Tăcuta, din judeţul Vaslui, sunt transportaţi la un spital din Iaşi. Ei au arsuri pe o suprafaţă foarte mare din corp. Din păcate, fetiţa în vârstă de 3 ani a decedat.

689 afișări
Imaginea articolului Tragedia de la Vaslui: Unul dintre copiii cu arsuri a decedat. Alţi doi, transferaţi la Iaşi

Tragedia de la Vaslui: Unul dintre copiii cu arsuri a decedat. Alţi doi, transferaţi la Iaşi

Potrivit Ambulanţei Vaslui, tatăl copiilor a intrat în foc să îi salveze. A reuşit să îi scoată, iar ulterior părinţii au plecat cu copiii cu o maşină spre Centrul de Permanenţă din Codăeşti.

Pe drum au alertat la 112 serviciile de urgenţă.

În sat au fost trimise trei ambulanţe SAJ din care una cu medic şi o ambulanţă B2 de la ISU Vaslui.

„După ce victimele au fost evaluate s-au stabilit următoarele diagnostice: 1. Bărbat, 26 ani, (tatăl), arsuri gr. II-III pe 50 % din suprafaţa corpului; 2. Fetiţă, 3 ani, arsuri gr. II-III pe 60 % din cuprafaţa corpului; 3. Băiat, 6 ani, arsuri gr.II-III pe 10 % din suprafaţa corpului; 4. Băiat, 10 ani, arsuri gr. II-III pe 20% din suprafaţa corpului; 5. Femeie, 24 de ani, (mama), atac de panică”, spun reprezentanţii Ambulanţei Vaslui.

Din cauza rănilor foarte grave, fetiţa în vârstă de 3 ani a decedat.

Cei doi băieţi au fost transferaţi la un spital din Iaşi.

Potrivit ISU Vaslui, incendiul a izbucnit într-o bucătărie în care se afla o sobă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă.

Patru persoane, între care trei copii, au suferit arsuri pe corp, în urma unui incendiu izbucnit vineri seara într-o locuinţă din Focşasca, comuna Tăcuta, din judeţul Vaslui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
mort,
incendiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici