TRAGEDIA din Colectiv - Încă un rănit a murit, la Spitalul "Sf. Ioan": Ioana Geambaşu avea 18 ani şi era olimpică la matematică. Numărul celor decedaţi a ajuns la 56 - FOTO

Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, luni, la Spitalul "Sfântul Ioan" din Capitală, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 56. Ultima victimă care şi-a pierdut viaţa este Ioana Victoria Geambaşu, o tânără de 18 ani, care era olimpică la matematică şi dorea să devină arhitect.

16914 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIA din Colectiv - Încă un rănit a murit, la Spitalul "Sf. Ioan": Ioana Geambaşu avea 18 ani şi era olimpică la matematică. Numărul celor decedaţi a ajuns la 56 - FOTO

TRAGEDIA din Colectiv: Încă un rănit a murit, la Spitalul "Sf. Ioan". Numărul celor decedaţi a ajuns la 56

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că luni dimineaţă a decedat o tânără în vârstă de 18 de ani, care era internată în stare critică la Spitalul "Sfântul Ioan", unde a fost adusă în 30 octombrie, după incendiul din clubul Colectiv.

Ioana Victoria Geambaşu, din Mizil, judeţul Prahova, avea 18 ani, luase bacalaureatul cu media 9.51, era olimpică la matematică şi dorea să devină arhitect.

Tânăra, internată în stare critică, intubată, a murit din cauza arsurilor de căi respiratorii suferite în incendiul din clubul Colectiv.

Ioana Victoria Geambaşu s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei sale, care era medic chirurg în spitalul din Mizil.

În vara acestui an, Ioana Victoria Tocilescu a absolvit Liceul Teoretic "Grigore Tocilescu" din Mizil şi a promovat bacalaureatul cu media 9.51. Tânăra împlinise 18 ani în august, era olimpică la matematică, iubea ştiinţele exacte şi voia să devină arhitect.

Prietenii Ioanei Victoria Geambaşu au scris pe reţelele de socializare mesaje de încurajare în toată perioada în care tânăra a fost internată şi au sperat până în ultima clipă că aceasta se va face bine.

Luni, prietenii Ioanei Geambaşu au transmis mesaje de condoleanţe familiei acesteia. "Speram să nu fie adevărat ... Dumnezeu îşi alege doar oamenii buni, dar ne-ai părăsit prea devreme", a scris o prietenă a Ioanei Victoria Geambaşu.

În urma incendiului din clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 17 zile de la tragedie au decedat alte 29 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 56.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, aproximativ 40 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă nouă au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi unul în Germania. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici