Tragedie în Italia pricinuită de o explozie. 3 victime şi alte persoane dispărute

  • O scurgere uriaşă de gaz a provocat o explozie care a dus la prăbuşirea a trei case şi la avarierea altor trei.
  • S-a întâmplat în comuna Ravanusa, Sicilia.
  • 8 persoane sunt încă dispărute.
360 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Italia pricinuită de o explozie. 3 victime şi alte persoane dispărute

Tragedie în Italia, după o explozie. O victimă şi alte persoane dispărute

UPDATE. Pompierii italieni au mai găsit două cadavre după explozia care a dus la prăbuşirea a trei case în comuna Ravanusa, Sicilia. Bilanţul victimelor urcă la trei.

Două femei au fost scoase în viaţă de sub dărâmături, însă un bărbat a murit.

Opt persoane sunt în continuare date dispărute, printre care o tânără care urma să nască miercuri, potrivit agenţiei ANSA.

Zona a fost securizată.

Nu este clar ce a provocat explozia. La Stampa scrie că iniţial s-a crezut că explozia a fost provocată de o butelie de gaz defectă, dar apoi a apărut ipoteza potrivit căreia explozia, resimţită şi în localităţile învecinate, a fost cauzată de o defecţiune a conductei de gaz metan din Ravanusa, un oraş de 11.000 de locuitori situat pe dealurile din inima provinciei Agrigento.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
explozie,
italia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici