Tragedie în Vrancea: Un bărbat a murit după ce a căzut de pe acoperişul unei biserici

Un bărbat de 53 de ani a murit sâmbătă, după ce a căzut de pe acoperişul unei biserici din comuna Vânători, judeţul Vrancea. Accidentul nu este considerat unul de muncă, întrucât bărbatul repara în mod voluntar acoperişul.

2145 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Vrancea: Un bărbat a murit după ce a căzut de pe acoperişul unei biserici

Tragedie în Vrancea: Un bărbat a murit după ce a căzut de pe acoperişul unei biserici

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, bărbatul în vârstă de 53 de ani era din Bilieşti.

Acesta a căzut sâmbătă de pe acoperişul bisericii din Răduleşti, comuna Vânători şi a murit imediat după ce a fost preluat de ambulanţă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul repara, în mod voluntar, acoperişul bisericii, astfel că accidentul nu este considerat de muncă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici