Tragedie la Scărişoara: şenilata a ajuns prea târziu pentru o femeie care născuse de trei zile

  • Serviciiile de intervenţie au preluat duminică o femeie de 33 de ani.
  • Ea a născut în urmă cu trei zile, în luna a şaptea de sarcină.
  • Femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acesteia, anunţă ISU Alba.
2152 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Scărişoara: şenilata a ajuns prea târziu pentru o femeie care născuse de trei zile

Tragedie la Scărişoara: şenilata a ajuns prea târziu pentru o femeie care născuse de tre zile

Un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de pompieri Câmpeni, în cooperare cu o ambulanţă SAJ cu medic, au fost solicitaţi să intervină în localitatea Scărişoara, la un caz medical (persoană inconştientă).

Din cauza drumului greu accesibil şi a zonei înzăpezite au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 1 APIC şi 1 UTV(autoşenilată) de la Staţia de Pompieri Câmpeni, pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării şi transportul persoanei la ambulanţă.

Persona a fost preluată de către pompierii militari şi predată echipajelor medicale. Era vorba despre o persoană de sex feminin, de aproximativ 33 ani, care a născut în urmă cu trei zile, în a şaptea lună de sarcină.

Femeii i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SAJ cu medic. Femeia a intrat în stop cardio-respirator, au început manevrele de resuscitare de către echipajul SAJ, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

A fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni şi nou-născutul, în vârstă de 3 zile, în vederea evaluării medicale al acestuia. Sugarul va fi transportat la CPU Câmpeni de către echipajul SMURD. Acesta este conştient, fără probleme medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
intervenţie,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici