Tragedie la şcoală: Un elev a fost dus în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul doi al clădirii

Un elev de 15 ani din comuna Odoreu, judeţul Satu Mare a fost rănit grav după ce s-a urcat pe balustrada scării de la şcoală şi a căzut în gol de la etajul 2. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a-l transporta la o unitate medicală din Cluj-Napoca.

1310 afișări
Imaginea articolului Tragedie la şcoală: Un elev a fost dus în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul doi al clădirii

Tragedie la şcoală: Un elev a fost dus la spital în stare gravă, după ce a căzut de la etajul 2 al clădirii

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că elevul prezintă traumatism toracic sever şi fracturi mutiple costale.

„A fost adus la UPU Satu Mare un adolescent de 15 ani în stare gravă cu traumatism toracic sever, fracturi mutiple costale, pneumotorax – aer în cavitatea toracică. S-a solicitat un elicpter SMURD care să îl transporte la o unitate medicală de chirugie din Cluj-Napoca”, a spus Demian.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat la rândul său că un elev de 15 ani din comuna Odoreu s-a dat, într-o pauză, pe o balustradă situată la etajul 2 al şcolii gimnaziale din localitate şi a căzut în gol, pe spate.

„A fost transportat la spital, iar Poliţia a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Gabor.

Şi ISJ Satu Mare a dispus o anchetă în acest caz, pentru a se stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat.

„Un elev din clasa a VIII-a, care repetă clasa, a intrat vineri la sala de clasă şi a ieşit imediat şi s-a aşezat cu fundul pe o balustradă, după care a căzut în gol. Profesorul de serviciu a sunat imediat la ambulanţă. Era conştient, dar foarte agitat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Adriana Dîngă.

Taguri:
elev,
cădere,
spital

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici