TRAGEDIE pe Litoral: Trei oameni s-au înecat în mare, în aceeaşi zi | FOTO

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit marţi, înecat la Olimp, iar alte două persoane şi-au pierdut viaţa ulterior în mare. Bilanţul victimelor care şi-au pierdut viaţa în valurile mării de la începutul acestui sezon estival a ajuns la 20.

6440 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE pe Litoral: Trei oameni s-au înecat în mare, în aceeaşi zi | FOTO

TRAGEDIE pe Litoral: Un tânăr de 18 ani s-a înecat în mare. Numărul victimelor care şi-au pierdut viaţa în mare în această vară a ajuns la 18

Tânărul a intrat să facă baie în ciuda faptului că steagul roşu a fost arborat pe mai multe plaje. 

Deşi steagul roşu a fost arborat pe mai multe plaje, iar salvamarii îi avertizează pe turişti să nu intre în mare, seria tragediilor provocate de inconştienţa unora dintre turişti continuă.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa a fost solicitat să intervină, marţi dimineaţă, pe o plajă din Olimp, unde un tânăr în vârstă de 18 ani se înecase în mare.

La faţa locului a ajuns şi elicopterul SMURD, care ar fi trebuit să-l transporte pe tânăr urgent la spital, dar în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de salvamari şi de cadrele medicale, viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată.

Un bărbat a murit înecat la Costineşti

Un alt bărbat a murit înecat la Costineşti. Salvamarii au arborat steagul roşu în zona de sud a litoralului, scăldatul în mare fiind interzis din cauza valurilor mari şi curenţilor puternici, dar mulţi dintre turişti aleg să ignore interdicţia.

O nouă tragedie s-a petrecut, marţi, pe litoral, un bărbat de aproximativ 40 de ani înecându-se la Costineşti după ce, în cursul dimineţii, un tânăr de 18 ani a murit pe o plajă din Olimp.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, marţi, în zona Golful Francezului din Costineşti, unde un bărbat de aproximativ 40 de ani fusese scos din valurile mării în stop cardiac.

Un echipaj SMURD B şi un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă au ajuns la faţa locului, cadrele medicale începând imediat protocolul de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse, a fost declarat decesul.

Tot marţi, cadrele medicale au intervenit şi pe plaja Palm Beach din staţiunea Olimp, acolo unde un tânăr de 18 ani s-a înecat.

Salvamarii au arborat steagul roşu în zona de sud a litoralului, scăldatul în mare fiind interzis din cauza valurilor mari şi curenţilor puternici, dar mulţi dintre turişti aleg să ignore această interdicţie şi sfaturile salvamarilor de a nu intra în mare.

Încă o victimă pe litoral: Un bărbat de 60 de ani s-a înecat la Mamaia

Un alt bărbat a murit înecat la Mamaia. Este cea de-a treia persoană care îşi pierde viaţa marţi în apele mării.

Nici viaţa bărbatului de 60 de ani care s-a înecat la Mamaia nu a putut fi salvată, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Este cea de-a treia persoană care îşi pierde viaţa azi în apele mării, după ce, dimineaţa, un tânăr de 18 ani a murit în Olimp, iar un bărbat de 40 de ani şi-a pierdut viaţa în Costineşti.

Toate cele trei victime s-au aventurat în valuri deşi steagurile care interzic scăldatul sunt arborate pe majoritatea plajelor de pe litoralul românesc.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici