Tragedie sinistră în Cluj. Şofer de camion, care a oprit să repare vehiculul, a murit prins între roţi

Un şofer de camion, în vârstă de 55 de ani, din Dâmboviţa, a murit după ce a oprit pentru a remedia o problemă tehnică a vehiculului, pe DN1E60, în Cluj, iar camionul s-a pus în mişcare şi l-a prins pe bărbat între roţi.

4993 afișări
Imaginea articolului Tragedie sinistră în Cluj. Şofer de camion, care a oprit să repare vehiculul, a murit prins între roţi

Tragedie sinistră în Cluj. Şofer de camion, care a oprit să repare vehiculul, a murit prins între roţi

Potrivit Poliţiei Clun, accidentul s-a produs sâmbătă noaptea pe DN1E60, în localitatea Bucea.

„Conducătorul unui autotren care se deplasa din direcţia Oradea înspre Cluj-Napoca, a oprit pe partea carosabila a DN1E60 pentru a remedia defecţiuni tehnice ale vehiculului, iar în momentul în care se afla sub acesta, vehicul fiind pornit, s-a deplasat pe direcţia înainte. Din nefericire, conducătorul auto a fost prins între roţile vehiculului, iar acesta a decedat la faţa locului”, spun reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Şoferul decedat are avea 55 de ani şi era din judeţul Dâmboviţa. Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea exactă a cauzelor accidentului.

Sursă foto: Facebook Info Trafic jud Cluj

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici