Tramvaie blocate pe Bulevardul Basarabia din Capitală din cauza unui accident

Circulaţia tramvaielor 40 şi 56 este blocată, la ora transmiterii ştirii, pe Bulevardul Basarabia din Capitală, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, o persoană fiind transportată la spital cu răni uşoare, transmite Brigada Rutieră a Capitalei.

672 afișări
Imaginea articolului Tramvaie blocate pe Bulevardul Basarabia din Capitală din cauza unui accident

Tramvaie blocate pe Bulevardul Basarabia din Capitală din cauza unui accident

Circulaţia tramvaielor este blocată pe Bulevardul Basarabia după ce una dintre maşinile implicate în accident a rămas blocată pe linia de tramvai, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, pentru MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, cauza producerii accidentului ar fi nepăstrarea distanţei regulamentare în mers. Şoferul uneia dintre maşini a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unui trecător, moment în care autoturismul a fost lovit din spate de un alt vehicul.

În urma impactului, pietonul, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul Pantelimon, adaugă purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici