Tramvaiele liniei 19 circulă de luni pe un traseu modificat

Tramvaiele liniei 19 circulă, de luni, pe un traseu modificat, din cauza lucrărilor de modernizare a căii de rulare a tramvaielor pe Şoseaua Mihai Bravu, între Bulevardul Camil Ressu şi Calea Vitan, pentru preluarea călătorilor fiind suplimentate autobuzele liniilor 123, 124 şi 135.

12 afișări
Imaginea articolului Tramvaiele liniei 19 circulă de luni pe un traseu modificat

Tramvaiele liniei 19 circulă de luni pe un traseu modificat (Imagine: Mediafax Foto)

"În continuarea lucrărilor de modernizare a căii de rulare a tramvaielor de pe traseul liniei 34, începând cu data de 7.4.2008 vor fi demarate lucrările de reabilitare pe Şoseaua Mihai Bravu, între Bulevardul Camil Ressu şi Calea Vitan", se arată într-un comunicat de vineri al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Pe perioada lucrărilor de reabilitare, tramvaiele liniei 19 vor circula între Complexul RATB Titan şi Zeţarilor pe traseul Bulevardul Theodor Pallady, Bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Liviu Rebreanu, Bulevardul Camil Ressu, Calea Dudeşti, Bulevardul Octavian Goga, strada Nerva Traian, Bulevardul Gheorghe Şincai, Calea Şerban Vodă, Şoseaua Giurgiului, strada Anghel Alexandru.

În această perioadă vor fi suplimentate autobuzele liniilor 123, 124 şi 135, pentru preluarea călătorilor de pe Calea Vitan şi Şoseaua Mihai Bravu, precizează RATB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici