GALERIE FOTO  Transportatorii şi fermierii au forţat intrarea în Bucureşti în încercarea de a ajunge la Guverm. Jandarmii i-au oprit în zona Chiajna

Transportatorii au organizat un protest amplu, coloane de camioane formându-se pe mai multe tronsoane, în zona Capitalei, dar şi în principalele judeţe.

1486 afișări
Imaginea articolului Transportatorii şi fermierii au forţat intrarea în Bucureşti în încercarea de a ajunge la Guverm. Jandarmii i-au oprit în zona Chiajna

Transportatorii şi fermierii au forţat intrarea în Bucureşti în încercarea de a ajunge la Guverm. Jandarmii i-au oprit în zona Chiajna

La intrarea în Bucureşti dinspre Chiajna situaţia a devenit tensionată. Zeci de jandarmi i-au blocat pe protestari care au încercat să spargă blocajul autorităţilor.

Transportatorii nu vor putea intra în Bucureşti dacă nu vor obţine înainte o autorizaţie de protest, a declarat ministrul de interne Cătălin Predoiu, care a făcut apel la calm şi a subliniat că poliţiştii nu fac altceva decât să respecte legea prin faptul că blochează intrarea.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că a autorizat toate protestele, inclusiv pe cele împotriva sa, însă nu a fost consultat nici oficial, nici neoficial în legătură cu cel al fermierilor şi transportatorilor.

Reprezentanţii şoferilor de tir au cerut, azi, la Guvern, preţuri mai mici la poliţele RCA şi reducerea timpului de aşteptare în vămi. N-au primit încă un răspuns pentru că discuţiile s-au amânat pe săptămâna viitoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici