Tratament preventiv împotriva depunerii zăpezii, pe bulevardele principale din Capitală

Bulevardele principale din Capitală au fost pregătite printr-un aşa-numit "tratament preventiv" pentru ninsoarea anunţată, sâmbătă şi duminică, de meteorologi, anunţă municipalitatea.

19 afișări
Imaginea articolului Tratament preventiv împotriva depunerii zăpezii, pe bulevardele principale din Capitală

Tratament preventiv împotriva depunerii zăpezii, pe bulevardele principale din Capitală (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"S-a stabilit ca, în jurul prânzului, operatorii de salubrizare să aplice un tratament preventiv pe principalele bulevarde ale Capitalei, iar ulterior să se acţioneze în funcţie de evoluţia vremii", precizează Primăria Capitalei într-un comunicat dat publicităţii după şedinţa de sâmbătă dimineaţă a Comandamentului de iarnă, convocată după ce meteorologii au emis o avertizare de ninsori şi viscol, valabilă de sâmbătă până luni dimineaţă.

Cu aceeaşi ocazie, viceprimarul Capitalei Victor Iovici a discutat cu reprezentanţii firmelor de salubrizare, asigurându-se că în fiecare sector există suficient material antiderapant, iar utilajele de deszăpezire sunt pregătite de acţiune în orice moment.

Iovici le-a cerut şefilor firmelor de deszăpezire ca în intervenţiile lor să se concentreze în special asupra pantelor, podurilor şi pasajelor, solicitându-le să împrăştie "suficient material antiderapant" la gurile de metrou şi în staţiile RATB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici