Trecătorul mort în jaful armat din Braşov va fi înmormântat luni, la Predeal

Mircea Lala, bărbatul care a murit în urma jafului armat de joi seară, după ce a sărit în ajutorul angajaţilor casei de schimb valutar, împuşcaţi în faţa unităţii, va fi înmormântat luni, la Predeal, iar Ciprian Ioan, angajatul casei de schimb valutar, va fi înmormântat duminică, la Braşov.

68 afișări
Imaginea articolului Trecătorul mort în jaful armat din Braşov va fi înmormântat luni, la Predeal

Trecătorul mort în jaful armat din Braşov va fi înmormântat luni, la Predeal (Imagine: Zoltan Racz - Mediafax Foto)

Mircea Lala, bărbatul care şi-a pierdut viaţa după ce a intervenit în timpul jafului armat de joi, de la o casă de schimb valutar din Braşov, va putea fi condus pe ultimul drum luni după-amiază, la Predeal, iar unul dintre cei doi angajaţi de la casa de schimb valutar, care a murit la spital, după ce a fost împuşcat în cap de atacator, va fi înmormântat duminică, la Braşov.

La şedinţa de vineri a Consiliului Local, consilierul PNL Adrian Atomei a propus ca la următoarea şedinţă, din februarie, să fie luată în discuţie acordarea titlului de "Cetăţean de onoare" pentru Gheorghe Lala, în vârstă de 55 de ani, care a fost ucis de atacatorul de la casa de schimb valutar de pe strada 15 Noiembrie, din Braşov.

Lala a încercat să îl oprească pe agresor, însă a fost împuşcat în inimă şi a murit la scurt timp după incident.

Dispeceratul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov a fost sesizat, joi, în jurul orei 18.10, prin serviciul 112, că în apropierea unei case de schimb valutar de pe strada 15 Noiembrie un individ rămas neidentificat a tras mai multe focuri de armă, cu un pistol, asupra a doi angajaţi ai societăţii care deţine casa de schimb valutar.

Citeşte şi:

Una din victimele de la Braşov, decorată de preşedinte

Recompensă pentru familia trecătorului împuşcat în timpul atacului de la Braşov

Braşov: Doi morţi şi un rănit, în urma unui atac armat la o casă de schimb

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici