Trecerea de pietoni inteligentă din Constanţa, stricată la o lună de la inaugurare. FOTO

La doar o lună de la inaugurare, o trecere de pietoni pilot din Constanţa a fost distrusă de traficul intens, iar ledurile luminoase au fost desprinse de pe asfalt.

2642 afișări
Imaginea articolului Trecerea de pietoni inteligentă din Constanţa, stricată la o lună de la inaugurare. FOTO

Trecerea de pietoni inteligentă din Constanţa, stricată la o lună de la inaugurare. FOTO

Inaugurată la începutul lunii noiembrie, trecerea de pietoni de pe cel mai important bulevard al Constanţei, un loc cu trafic auto intens şi cu risc ridicat de accidente rutiere, a cedat sub presiunea pneurilor autoturismelor.

Aceasta a fost prima trecere de pietoni smart din oraş, una prevăzută cu leduri care se aprindeau în momentul în care pietonii se pregăteau să o traverseze.

Iniţiativa Primăriei Constanţa a încercat astfel să reducă numărul de accidente din zonele foarte intens circulate prin asigurarea unei vizibilităţi mai mari datorită luminilor de atenţionare. Însă implementarea proiectului pilot s-a dovedit a fi fără succes după ce câteva din ledurile lipite de asfalt s-au desprins.

Sâmbătă seară, traficul a fost blocat temporar pe una din benzile bulevardului Tomis pentru ca angajaţii primăriei să poată repara trecerea de pietoni smart.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici