Video Trei bărbaţi care au încercat să spargă un bancomat, căutaţi de poliţişti

Trei bărbaţi care au încercat să fure, vineri dimineaţă, cutia de valori dintr-un bancomat aparţinând filialei unei bănci din sectorul 1 al Capitalei sunt căutaţi de poliţişti, stabilirea identităţii acestora fiind îngreunată de faptul că aveau feţele acoperite.

1 afișare

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX că cei trei au venit la bancomatul de pe bulevardul Ion Mihalache în jurul orei 4:45 şi au forţat aparatul încercând să smulgă cutia de valori a acestuia. Alarma s-a declanşat imediat, iar hoţii au fost nevoiţi să fugă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Secţia 5, precum şi lucrători de la Poliţia sectorului 1 care încearcă să strângă probe pentru prinderea celor trei.

Comisarul Christian Ciocan a amintit că, în primăvara acestui an, băncile au fost controlate pentru a se verifica dacă bancomatele îndeplinesc condiţiile de securitate pentru protecţia împotriva efracţiilor. El a precizat că, din cauza furtului din noaptea de miercuri spre joi şi a tentativei de vineri, vor fi reluate controalele, amintind că, acolo unde vor fi constatate nereguli, cum ar fi neîncastararea în ciment a bancomatului, vor fi date amenzi de 500-1000 de lei, iar şefii unităţilor bancare pot fi sancţionaţi.

Purtătorul de cuvânt a subliniat că, în acest ultim caz, bancomatul era bine prins în ciment şi era conectat la alarmă şi la dispeceratul unei firme de securitate.

Cinci bărbaţi care au furat, în noaptea de miercuri spre joi, un bancomat de pe holul unei bănci din sectorul 6 al Capitalei şi în care se aflau 80.000 de lei sunt căutaţi de poliţişti, stabilirea identităţii acestora fiind îngreunată din cauză că incidentul nu a fost filmat de camerele băncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici