Trei bărbaţi de naţionalitate tadjică au scrijelit însemne în incinta Sarmisegetuza Regia

Trei bărbaţi de naţionalitate tadjică sunt bănuiţi că au scrijelit însemne în incinta cetăţii dacice Sarmisegetuza Regia. Poliţiştii din Hunedoara au deschis un dosar penal.

2777 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi de naţionalitate tadjică au scrijelit însemne în incinta Sarmisegetuza Regia

Trei bărbaţi de naţionalitate tadjică au scrijelit însemne în incinta Sarmisegetuza Regia

Potrivit IPJ Hunedoara, poliţiştii au fost sisezaţi duminică de jandarmii Postului Montan Grădişte cu privire la faptul că aceştia au depistat trei bărbaţi de naţionalitate tadjică, bănuiţi că ar fi scrijelit diferite însemne, în incinta cetăţii dacice Sarmisegetuza Regia.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului i-au identificat pe cei trei bărbaţi şi au stabilit că aceştia, angajaţi ai unei societăţi comerciale din Deva, în timp ce se aflau în incinta cetăţii dacice, au zgâriat trei pietre.

Cei trei bărbaţi au declarat faptul că se aflau în zonă ca turişti şi nu au ştiut că nu au voie să graveze pietrele respective.

Poliţiştii au întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor comiterii faptelor şi a stabilirii prejudiciului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici