Trei bărbaţi reţinuţi după ce au furat unei femei o borsetă cu 11.000 de euro şi bijuterii

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGMB) au reţinut sâmbătă trei bărbaţi, bănuiţi de tâlhărie, mai exact că ar fi sustras unei femei o borsetă cu 11.000 de euro şi bijuterii, anunţă Poliţia Capitalei.

236 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi reţinuţi după ce au furat unei femei o borsetă cu 11.000 de euro şi bijuterii

Trei bărbaţi reţinuţi după ce au furat unei femei o borsetă cu 11.000 de euro şi bijuterii

Pe 11 martie, în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Secţiei 9 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, cu privire la faptul că la o adresă din sectorul 2 este în desfăşurare un scandal, între mai multe persoane.

Oamenii legii au identificat persoanele între care exista un conflict verbal, aceştia învinovăţindu-se reciproc pentru faptul că, în aceeaşi seară, cu puţin timp înainte, doi bărbaţi necunoscuţi au sustras aproximativ 11.000 de euro din posesia unei femei din grup.

"În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că femeia a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, în timp ce dormea într-o cameră cu soţul său, mai mulţi bărbaţi, având feţele acoperite, au profitat de faptul că uşa de acces era dezasigurată, au pătruns în imobil şi, prin agresiune fizică şi ameninţare cu acte de violenţă, i-au sustras o borsetă, pe care o purta permanent legată în zona abdominală, în care se aflau o sumă de bani, înscrisuri personale şi mai multe bijuterii. În tot acest timp, rude ale părţii vătămate, respectiv un tânăr în vârstă de 25 de ani şi două femei, se aflau într-o încăpere alăturată, însă aceştia nu au putut interveni", se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGMB), remis duminică MEDIAFAX.

Victima sosise în respectiva locaţie pentru a sărbători căsătoria fiului său, ceremonie ce s-a desfăşurat la acea adresă, pe parcursul a două zile. Femeia a etalat însă faţă de cei care participa la petrecere suma de bani şi bijuteriile avute.

"Ulterior, la data de 11 martie a.c., în jurul orei 02.15, tânărul de 25 de ani, luând cunoştinţă în mod direct de valorile materiale pe care femeia le deţinea asupra sa, precum şi a locului unde le păstra, în baza unei înţelegeri prealabile cu alţi bărbaţi, a premeditat comiterea faptei şi le-a indicat acestora toate datele necesare în legătura cu săvârşirea infracţiunii. Astfel, tânărul, aflat în încăperea alăturată victimei, a lăsat în mod intenţionat dezasigurată uşa de acces în imobil, ceilalţi bărbaţi implicaţi au pătruns şi au sustras borseta femeii, după care tânărul s-a prefăcut că intervine în apărarea părţii vătămate şi, ulterior, urmărirea acestora, fără a reuşi să-i prindă sau să le reţină semnalmentele. Poliţiştii au identificat şi depistat doi bărbaţi, ambii recent liberaţi din penitenciar, aceştia fiind conduşi pentru audieri la sediul subunităţii", potrivit sursei citate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu trei bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici