Trei case au fost distruse în urma unui incendiu în Capitală

Un bărbat a fost rănit şi trei case au fost distruse în urma unui incendiu izbucnit, luni dimineaţă, în cartierul bucureştean Giurgiului, pompierii reuşind după mai bine de trei ore să stingă flăcările.

22 afișări
Imaginea articolului Trei case au fost distruse în urma unui incendiu în Capitală

Trei case au fost distruse în urma unui incendiu în Capitală (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit luni dimineaţă, la podul unei case din cartierul Giurgiului, iar flăcările s-au extins şi la alte două locuinţe, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti

Un bărbat de 61 de ani care a încercat să îşi scoată rudele din casa cuprinsă de flăcări a suferit arsuri.

Pompierii au intervenit cu 15 maşini cu apă şi spumă, reuşind după mai bine de trei ore să stingă flăcările.

Din primele informaţii rezultă că incendiul s-a produs din cauza unui horn înfundat. Pompierii urmează să stabilească în urma unei anchete cauzele exacte ale incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici