Trei copii s-au înecat în râul Mureş - VIDEO

Trei copii care făceau parte dintr-un grup de excursionişti din Timişoara s-au înecat, miercuri după-amiază, în râul Mureş, în apropiere de Cetatea Şoimoş, judeţul Arad.

709 afișări
Imaginea articolului Trei copii s-au înecat în râul Mureş - VIDEO

Trei copii s-au înecat în râul Mureş

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, doi dintre copii aveau 12 ani, iar cel de-al treilea 15, trupul celui din urmă fiind recuperat din râu de pompierii voluntari din Lipova.

Medicii SMURD sosiţi la faţa locului au încercat timp de o oră resuscitarea acestuia, însă fără succes.

Cei trei copii făceau parte dintr-un grup de excursionişti veniţi din Timişoara la Lipova şi la Cetatea Şoimoş, însosiţi de trei femei supraveghetoare de la Biserica Penticostală nr. 8 Timişoara.

Copiii intraseră în râu să se scalde şi s-au înecat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, Sorina Ambruş, cei trei copii s-au înecat sub privirile colegilor lor, iar trupurile a doi dintre ei sunt căutate în continuare de către pompieri.

Trupul neînsufleţit al unuia dintre cei doi copii înecaţi în Mureş a fost găsit

Trupul neînsufleţit al unuia dintre ceilalţi doi copii care s-au înecat în râul Mureş a fost găsit miercuri seară, fiind adus la suprafaţă de către scafandri.

Trupul băieţelului de 12 ani a fost găsit cu ajutorul unui sonar, pe fundul râului, aproape de locul în care copilul a dispărut în ape.

"Nu este vorba de fratele celui recuperat deja, ci de celălalt băiat. Căutările vor continua până în jurul orei 21.30, când se întunecă, iar dacă nu mai găsim şi ultima victimă vom relua căutările joi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Sorina Ambruş.

Ceilalţi doi copii au fost căutaţi cu ajutorul a trei scafandri profesionişti şi cu un sonar.

Martorii au afirmat că doi copii de 12 ani au intrat iniţial în Mureş pentru a se scălda, iar când au fost luaţi de curenţi fratele unuia dintre ei, în vârstă de 15 ani, a încercat să-i salveze, dar s-a înecat şi el.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici