Video Trei femei au murit strivite de un camion plin cu pietriş

Trei femei din comuna băcăuană Mărgineni au murit, luni, strivite de un camion plin cu pietriş, în timp ce întorceau de la o înmormântare, accidentul producându-se pe drumul naţional care face legătura între Bacău şi Moineşti.

1 afișare

Femeile se întorceau de la o înmormântare împreună cu alte consătence şi mergeau pe marginea drumului, când au fost strivite sub un camion încărcat cu pietriş, care s-a răsturnat peste ele.

"Veneau pe stânga şi din faţa lor a venit camionul. O dată am auzit o bubuitură, am ştiut că s-a întâmplat ceva. Când am venit erau sub remorcă. Una mai dădea din mână şi cerea apă", a declarat Maria Hăidău , martor.

Şoferul camionului susţine că a încercat să evite o maşină oprită în faţa lui.

"Am trecut de curbă şi în faţă era o camionetă oprită. Am pus frână şi nu mi-a ţinut. Atunci am tras dreapta şi am ieşit în afară, dar era pantă şi m-a răsturnat peste femei", a declarat Stelian Imbrea, şoferul camionului.

Pompierii au scos cele trei femei de sub remorca şi pietrişul răsturnat, însă niciuna dintre victime nu a mai putut fi salvată. "Iniţial am ştiut de o singură victimă, dar am recuperat trei victime în cele din urmă. Când le-am scos, niciuna nu mai era în viaţă", a declarat căpitan Ilie Hălăşanu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Potrivit comandantului Poliţiei municipiului Bacău, inspector principal Aurelian Nădejde, din primele cercetări reiese că vinovat de producerea accidentului este şoferul camionului, care a încercat să evite o coliziune şi a tras de volan dreapta, maşina ieşind în afara şoselei pe un taluz înclinat şi răsturnându-se peste cele trei femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici