Trei firme sunt interesate să livreze minicentrale de termoficare Primăriei Capitalei

Trei oferte au fost depuse pentru livrarea de minicentrale de termoficare Primăriei Capitalei, care urmează să fie instalate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienţi, a anunţat sâmbătă Nicuşor Dan, primarul general.

415 afișări
Imaginea articolului Trei firme sunt interesate să livreze minicentrale de termoficare Primăriei Capitalei

Trei firme sunt interesate să livreze minicentrale de termoficare Primăriei Capitalei

Acesta a anunţat că urmează etapa de analiză a ofertelor, astfel încât Compania Municipală Energetica Servicii să desemneze câştigătorul în cel mai scurt timp.

Primăria Capitalei vrea să achiziţioneze 20 de centrale termice modulare, astfel încât, începând cu următorul sezon rece, să se asigure furnizarea optimă a agentului termic şi apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente şi aproximativ 40.000 de locatari din toate cele 6 sectoare.

„Centralele vor fi amplasate în anumite puncte termice, situate la capetele de reţea unde funcţionarea a fost deficitară şi unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienţi. Este vorba despre patru puncte termice din sectorul 1, şase din sectorul 2, alte trei puncte termice din sectorul 3, unul în sectorul 4, trei în sectorul 5 şi alte trei în sectorul 6”, susţine Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici